Ga naar hoofdpagina

Gratis verzending vanaf NL €75 en EU €100

30-dagen retourtijd

Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden

Nederlands
  • Nederlands
  • English

Cookies

Op deze website maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, zoals pixels (hierna: cookies). Cookies worden soms ook gebruikt via functionaliteiten van derden die beschikbaar zijn op de website. Cookies zijn kleine informatiebestanden die tijdens het bezoek aan een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (waaronder een pc, tablet of smartphone) van de websitebezoeker. Dit gebeurt via de webbrowser op het apparaat. Wij en derde partijen gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

 

  • Om de functionaliteit van onze website mogelijk te maken (technische en functionele cookies)

 

  • Om algemene statistieken te genereren en inzicht te krijgen in het gebruik van onze website door het publiek om onze website en diensten te verbeteren en optimaliseren (analytische cookies)

 

  • Om gepersonaliseerde advertenties te tonen (marketing cookies)

 

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over de cookies die wij gebruiken. Voor het plaatsen van de cookies zullen wij uw toestemming vragen wanneer wij daartoe verplicht zijn.

 

Cookies uitschakelen

 

U kunt uw webbrowser zo instellen dat cookies alleen met uw toestemming worden geaccepteerd. Raadpleeg de handleiding van uw browser voor meer informatie. Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt, beïnvloedt.



Verwijdering van cookies

 

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dit betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens meer registreren over uw bezoek aan de website. Een andere optie is om

 

verwijder de cookies handmatig vóór de vervaldatum. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

 

Beveiliging

 

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. We bewaren back-ups van onze gegevens op een veilige locatie en we doen ons best om encryptie toe te passen wanneer dit haalbaar en nuttig is. We maken met name gebruik van netwerkconnectiviteit via Secure Socket Layer (SSL)-technologie. Het gebruik van dit coderingssysteem zorgt ervoor dat gegevens die tussen u en onze systemen via internet worden verzonden, vertrouwelijk blijven. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de overeenkomst met u uit te voeren, behoudens in gevallen waarin enige wettelijke verplichting zich verzet tegen het verwijderen van persoonsgegevens

 

Uw privacyrechten

 

U heeft de volgende rechten:

 

  • Recht op inzage: u heeft het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van u hebben verwerkt.

 

  • Recht op rectificatie: u heeft het recht om eventuele persoonsgegevens die wij van u hebben verwerkt, te corrigeren als deze gegevens (gedeeltelijk) onjuist zijn.

 

  • Recht van bezwaar: u heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, of tegen direct marketing.

 

  • Recht om vergeten te worden: u kunt bij ons een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben verwerkt te verwijderen.

 

  • Recht om uw toestemming in te trekken: Als u ons toestemming heeft gegeven om persoonsgegevens te verwerken, kunt u uw toestemming te allen tijde intrekken.

 

  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid: indien technisch mogelijk heeft u het recht om ons te vragen uw verwerkte persoonsgegevens over te dragen aan een derde partij.

 

  • Recht op beperking van de verwerking: in sommige gevallen kunt u bij ons een verzoek indienen om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

 

Wanneer u een verzoek doet, kunnen wij u vragen om u te legitimeren. Wij vragen deze gegevens om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.

 

Wij reageren doorgaans binnen een maand op uw verzoek. Dit termijn kan met twee maanden worden verlengd als blijkt dat het verzoek complex is of aan een bepaald recht gebonden is. Binnen een maand krijgt u bericht over een eventuele verlenging van deze termijn.

 

Als u een van uw rechten wilt uitoefenen, kunt u ons een e-mail sturen op support@hang-eleven.com.

 

Wijziging van deze privacy- en cookieverklaring

 

Wij kunnen deze privacy- en cookieverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen worden op onze website gepubliceerd. Het is daarom aan te raden deze privacy- en cookieverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Klachten

Als u vragen heeft of een klacht wilt indienen over ons gebruik van persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze privacy- en cookieverklaring. We zullen het onderzoeken en reageren op elke klacht die we ontvangen. Als u echter denkt dat wij u niet correct helpen, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthoudende autoriteit die verantwoordelijk is voor de bescherming van persoonsgegevens tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens. Voor Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Hang Eleven International B.V.

Overtoom 194-1

1054 HX Amsterdam

Telefoon: +31 642569820 

E-mail: rens@hang-eleven.com

KvK: 863849556

BTW-nummer: NL863849556B01

Je winkelwagen

Uw winkelwagen is momenteel leeg.
Klik hier om verder te winkelen.
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen! We komen snel bij je terug. Bedankt voor het abonneren Bedankt! We laten je weten wanneer deze beschikbaar is! Het maximale aantal items is al toegevoegd Er is nog maar één artikel over om toe te voegen aan de winkelwagen Er zijn nog maar [num_items] items over om aan de winkelwagen toe te voegen